Gecertificeerde leden Vereniging van Manueel Therapeuten

                                   Kosten (2020)

 

De kosten van een behandeling van circa een uur bedragen per 18 mei € 93,00.

Gemiddeld zullen 3-4 behandelingen volstaan om verbetering in de klachtenproblematiek te brengen of geheel van de klachten af te komen.

De kosten van een adviesconsult van circa 30 minuten bedragen € 46,50.

De kosten van de behandelingen worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk en door sommige geheel vergoed vanuit het aanvullende pakket. In deze aanvullende polissen vindt u ons meestal vermeld onder - Manuele Therapie ES; - manuele therapie mits aangesloten bij de VMT; - manuele therapie volgens het eggshell-specialisme; echter vaker staan wij vermeld onder " overige therapiëen" of onder " (complementaire of alternatieve) beweegzorg en therapiëen ".

In samenwerking met onze patiëntenvereniging (PVMT) wordt jaarlijks een lijst van alle vergoedingen per zorgverzekeraar samengesteld. Zie: www.pvmt.nl; ook op de website van de VMT ( www.manueeltherapeuten.nl) worden de vergoedingen genoemd.

 

Betalingsvoorwaarden

Alle patiënten ontvangen na de behandelsessie een factuur, die u ter plekke contant (de mogelijkheid tot pinnen bestaat) dient te voldoen. De nota kunt u vervolgens opsturen naar uw ziektenkostenverzekeraar, die het vergoedingsdeel terugstort op uw rekening. Het vergoedingsbedrag is vaak per zorgverzekeraar verschillend en afhankelijk van de soort polis die u heeft afgesloten.

Gereserveerde tijd voor een behandeling die 24 uur van tevoren wordt afgezegd, zal niet in rekening worden gebracht.

Als de afzegging binnen 24 uur of in het geheel niet plaatsvindt (no-show), wordt deze u dus in rekening gebracht!

De betalingsvoorwaarden van de VMT zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zwolle onder nummer 64/2001, d.d.:26 november 2001.

Deze betalingsvoorwaarden worden aan de patiënt uitgereikt bij het eerste bezoek aan de praktijk.

Bel mij terug